Leveringsinfo

Leveringsinformatie

Leveringen gebeuren zoveel mogelijk door onze eigen chauffeurs en vrachtwagens, wat het risico op misverstanden bij het leveren zoveel mogelijk beperkt.
Onze vrachtwagens zijn voorzien van 'walking-floor' systeem. De producten worden als het ware van de vrachtwagen afgeduwd, zonder te moeten kippen. 
Dit systeem laat ons toe meer dan 1 product te laden.(Bv: dennenschors en compost kunnen wij mooi op 2 aparte hopen bij u leveren met dezelfde vracht).
Voor een vlotte levering hebben wij een doorgang van 3m breed nodig,dit om schade en moeilijke manoeuvres bij het leveren te voorkomen.

Gelieve bij bestelling ook gedetailleerd op te geven waar er gelost moet worden. Bv: links van garage, voor garage, rechts op oprit, naast het gras,...
Woont u in een klein straatje, dan is het aan te raden dit ook even te melden. Hierdoor is het voor onze chauffeurs makkelijker en komt u niet voor verrassingen te staan.
Indien u wilt laten lossen op losse kiezel, leg dan een zeil klaar waarop er gelost kan worden. Leg het zeil goed vast met stenen op de hoeken zodat het niet wegvliegt. U legt best ook een zeil wanneer uw bestrating vrij licht van kleur is. Zorg in beide gevallen dat het zeil groot genoeg is, het best zo breed als de oprit.

U ontvangt een bevestigingsmailtje daags voor de levering. In mate van het mogelijke zullen we dan ook aan uw eisen proberen te voldoen. We houden natuurlijk ook rekening met onze planning, zodanig dat we met zo weinig mogelijk kilometers zoveel mogelijk klanten kunnen beleveren. Hierdoor kunnen we onze prijzen zo laag mogelijk houden en blijven we concurrentieel.
Wel is het niet altijd makkelijk om een exact uur van levering af te spreken. Files en andere vertragingen zijn geen dag op voorhand te voorspellen.

Belangrijk: Kleinere hoeveelheden worden automatisch in big bag geleverd, grotere hoeveelheden worden los geleverd. Wenst u een grotere hoeveel in big bag geleverd, dan moet u het aantal big bags ook bij bestellen. (Bv: u wenst 7m³ schors in big bag => dan besteld u 7 m³ schors + 7 big bags). Big bags worden standaard geleverd met heftruck. We kunnen deze niet over een afsluiting, haag of poort zetten.

Leveringstijd: over het algemeen zal de leveringstermijn zich bevinden tussen 2 en 5 dagen.
 

Transportkosten

Transportkosten worden berekend op basis van de afstand in vogelvlucht tussen het afleveradres en ons vertrekadres (Vaatjesstraat 42, 2580 Putte).

Afstand van ons bedrijf tot leverplaats 0 - € 149 € 150 - € 249 € 250 - € 499 € 500 - € 999 > € 1.000
< 25km € 1,50 € 1,00 Gratis Gratis Gratis
< 200 km € 1,50 € 1,00 € 0,50 € 0,25 Gratis
> 200 km € 1,50 € 1,00 € 0,50 € 0,25 € 0,25

Vermelde prijs = prijs per km